Čo by náš partner, brat, otec, dedko alebo aj kamarát chcel? Predsa len to bolo v minulosti jednoduchšie, stačilo napísať zoznam prianí Ježiškovi a rodičia mali jasno. Teraz už však všetci poznáme odpoveď v štýle „Ja nič nechcem“ alebo „Je mi to jedno, niečo vymysli“. Pre tento prípad máme pre vás pár tipov na darčeky pre mužov.

Športom ku zdraviu

Máte vo svojom okolí vášnivého športovca alebo naopak niekoho, kto by rád s pohybom začal? Urobte im radosť novým športovým vybavením. Rôzne športové kurzy môžu potešiť ako začiatočníka, tak aj niekoho skúseného. Pre zdokonalenie techniky behu, cvičenia aj dýchania existuje mnoho kníh, ktoré môžu čitateľa veľmi obohatiť.

Darujte zážitok

Poukážka na zážitok máva veľmi pozitívne ohlasy. Zážitok môže byť akéhokoľvek druhu. Do odpočinkovej kategórie by sme zaradili relax v kúpeľoch, degustáciu vín s ochutnávaním syrov alebo dovolenku (či už v zimných alebo letných mesiacoch). Pre splnenie detských snov a pobavenia máte mnoho možností ako je bobová dráha, úniková hra prípadne autodrom či jazda športovým automobilom. Posledná kategória zahŕňa výzvy plné adrenalínu ako je napríklad bungee jumping alebo zoskok padákom.
Kto povedal že darček musí byť iba pre obdarovávaného? Do darčeka môžete nenápadne začleniť aj niečo pre seba. Predsa niekoho nepošlete na dovolenku samého. Taktiež poukážka na pobyt v kúpeľoch môže byť pre dvoch a podobne. Niektoré zážitky samozrejme môžu zasiahnuť rozpočet viac, ako by ste chceli. Pokiaľ by ste aj tak radi darovali niečo drahšie, môže vám s finančnou rezervou pomôcť napríklad naša jednoduchá a plne bezkontaktná pôžička na www.moneytupozicka.sk

Pre milovníkov piva

Pre milovníkov piva je naozaj mnoho možností. Pivné kúpele, ochutnávka z mini-pivovarov alebo set na výrobu vlastného piva sú klasiky, ktoré určite vyčarujú úsmev na tvári. Môžete tomu dodať aj trochu vtipu, napríklad veselými ponožkami, vankúšom v tvare pivného suda alebo pohármi s originálnym tvarom či potlačou.

Elektronika

Nový mobilný telefón, tablet, počítač alebo napríklad reproduktory sú síce veci vyššej cenovej kategórie ako veselé ponožky, avšak sú ľudia, pri ktorých vás takáto investícia nemrzí. Zároveň si môžete byť istý, že tento darček bude využívaný. Tým, ktorí radi natáčajú videá, vnesie dron nové kreatívne možnosti do ich tvorby.

Ošetrujúca kozmetika a parfum

Starostlivosť o pleť nie je ani zďaleka záležitosťou týkajúcou sa iba žien. Kvalitné sady prípravkov na tvár môžu z obdarovaného vytvoriť nového muža. Čo sa týka výberu parfumu, siahnete buď po istote (v prípade, že viete ktorý parfum si daný človek praje), alebo radšej zvoľte darčekovú kartu.

Peniaze čokoľvek Nebanková pôžička Navýhodnejšia pôžička; ako si požičať peniaze; Spotrebný úver kalkulačka pôžičky ihneď