Pokiaľ vsadíte na klasiku, máte istotu že nesklamete. Alebo tento rok môžete prekvapiť niečím nečakaným.

Klasika, ktorou nesklamete

Ženu určite nikdy nesklamete dobrou knihou. Nie je to moc nákladný darček, avšak úsmev na tvári vykúzliť dokáže. Zvlášť pokiaľ je to kniha, ktorú si daná žena priala alebo má rada daného autora. Pri výbere zohľadnite to pre koho knihu vyberáte, k akej príležitosti a aké sú záujmy obdarovávanej. Pokiaľ rada varí, je na mieste kúpiť napríklad kuchársku knihu, pokiaľ je športovkyňa, tak knihu ktorá súvisí so športom alebo biografiu nejakého športovca. Pri knihách je dobré to, že ich je mnoho a každý si vyberie.

Darujte relax

Nie len Vianoce môžu byť stresovou záležitosťou a to najmä pre ženy. Preto sa o svoje ženy musíte starať. Ako ideálny darček pre vyťažené ženy môže poslúžiť poukaz do wellness centra, na masáž, na kozmetiku alebo do kúpeľov. Jednoducho tam, kde si oddýchnu a zabudnú na všetky starosti.

Zážitkom nič nepokazíte

V poslednej dobe sa veľmi rozšírili služby ponúkajúce rôzne druhy zážitkov. Tu si naozaj vyberie každý. Môžete vyberať zo zážitkov gurmánskych, adrenalínových, poučných aj odpočinkových. Je naozaj iba na vás, či zvolíte večeru s výhľadom na Bratislavský hrad, zoskok z lietadla, kúpeľný pobyt, únikovú hru alebo výlet po pamiatkach.

Šperk ktorý poteší

Pokiaľ však chcete naozaj prekvapiť a dojať ženu vášho srdca, tak môžete skúsiť zájsť do zlatníctva alebo klenotníctva a darček vybrať tam. Každej žene poskočí srdce pri pohľade na krásny šperk. Veľakrát muži volia tieto drahšie darčeky k významnejším udalostiam, napríklad okrúhle narodeniny alebo narodenie dieťaťa, avšak náhrdelníkom či náušnicami nikdy nič nepokazíte.

Buďte kreatívni

Asi najviac zo všetkého ženy ocenia, keď do toho vložíte časť seba a urobíte alebo vymyslíte niečo naozaj originálne. Pokiaľ viete kresliť, tak ju skúste prekvapiť krásnym obrazom. Pokiaľ spievate alebo hráte na hudobný nástroj, tak jej zahrajte alebo zložte novú pesničku atď. Predstavivosti sa medze nekladú a je takmer isté, že vaša žena na vás bude veľmi pyšná.

Nezáleží na cene

Pri výbere správneho darčeka veľmi nezáleží na jeho hodnote. Stačí mať dobrý nápad a ten zrealizovať, vôbec to nemusí byť drahé. Samozrejme, pokiaľ sa vám nič vymýšľať nechce, tak jej kúpte náhrdelník z pravých perál alebo auto. Ona bude šťastná a vaša peňaženka prázdna. Ale je to na každom, koľko peňazí chce do darčekov investovať.

Všeobecne sa cez Vianoce minie veľa peňazí, preto si dobre spočítajte váš limit. V prípade, že ste vymysleli dokonalý darček, ktorý ale nesedí do vášho rozpočtu, je tu pre vás naša rýchla online pôžička na www.moneytupozicka.sk, vďaka ktorej nemusíte pri nakupovaní darčekov myslieť na ceny.

Peniaze čokoľvek Nebanková pôžička Navýhodnejšia pôžička; ako si požičať peniaze; Spotrebný úver kalkulačka pôžičky ihneď