Ak si lámete hlavu nad tým, čím obdarovať svojho milovaného, prinášame vám zopár inšpirácií.

Luxusná pánska kozmetika

Klasický valentínsky darček pre muža je určite pánska kozmetika. Aj napriek tomu, že ide o klasický darček, určite ním potešíte každého muža. V obchodoch nájdete mnoho pánskych prípravkov a tiež kozmetické sady vo valentínskom balení. Ak chcete svojho milovaného rozmaznávať, neváhajte sa popozerať aj po luxusnejších značkách. Investovať do kvality sa v tomto prípade určite oplatí.

Hodinky

Muži jednoducho milujú hodinky. Sú skvelým módnym doplnkom a muži nimi radi poukazujú na svoj úspech. Na internete nájdete mnoho druhov hodiniek: športové či elegantné, zlaté či strieborné. Preto pred kúpou hodiniek zvážte na akú príležitosť ich bude váš partner nosiť. Okrem toho sú hodinky trvácny darček. Ak sa o ne bude váš partner dobre starať, vydržia naveky.

Výživové doplnky

Pokiaľ je váš partner milovník akéhokoľvek športu, určite ho potešia výživové doplnky. Výživové doplnky mnoho krát pomáhajú zlepšiť fyzickú aj psychickú stránku športovca. V takomto prípade je dobre vedieť, čo chce váš partner cvičením dosiahnuť. Sú rozdiely medzi výživovými doplnkami pre tých čo chcú nabrať svalovú hmotu, odbúrať tuky či pre vytrvalostných športovcov.

Degustácia

Ďalšia z možností je podarovať vášmu partnerovi degustáciu vína. Degustácia vín je skvelý zážitok pri ktorom váš partner nasaje vinársku atmosféru a získa tým nové znalosti o víne a jeho výrobe. Ak Váš partner nie je práve milovník vín, existujú aj degustácie piva, rumu či whisky. Určite v ponuke nájdete niečo, čo vášmu partnerovi zalahodí.

Wellnes pobyt

Po náročných dňoch v práci a pomoci v domácnosti, vášho milovaného určite poteší na pár dní vypnúť a užiť si trocha oddychu. Zoberte preto vášho priateľa či manžela na romantický víkendový wellness pobyt, ktorý si spolu užijete.
V prípade, že chcete svojho partnera potešiť naozaj výnimočným darčekom, ktorý žiaľ nesedí do vášho rozpočtu, nezúfajte. Vďaka našej jedinej úplnej online pôžičke, nemusíte pri nakupovaní darčeku myslieť na cenu. Stačí navštíviť náš web https://moneytupozicka.sk a vyplniť online žiadosť o úver.

Peniaze čokoľvek Nebanková pôžička Navýhodnejšia pôžička; ako si požičať peniaze; Spotrebný úver kalkulačka pôžičky ihneď