Ak si lámete hlavu nad tým, čím obdarovať svoju milovanú, prinášame vám zopár inspirácii.

Romantický prívesok

Klasickým valentínskym darčekom pre ženu je určite romantický prívesok či šperk. Ženy šperky jednoducho milujú a preto touto klasikou určite nič nepokazíte. Vybrať si môžete z viacerých dizajnov. Srdiečko je iba jedna z možností. Môžete sa však rozhodnúť aj pre iný dizajn, ktorý symbolizuje vo vašom spoločnom živote niečo dôležité. Každodenné nosenie takéhoto šperku bude vašej milovanej pripomínať čo k nej cítite a ako si ju vážite.

Luxusný parfum

Druhou možnosťou, pri ktorej nič nepokazíte je luxusný dámsky parfum. V tomto prípade však môže byť problém vybrať tú správnu a vhodnú vôňu. Odporúčame poradiť sa s kamarátkou vašej partnerky, ktorá vám určite rada poradí. Prípadne sa skúste zamyslieť nad tým, či vám partnerka v poslednej dobe nespomínala nejaký parfum, po ktorom túži. Investovať do kvalitnejšej vône sa v tomto prípade určite oplatí.

Spodná bielizeň

Valentín je ten pravý sviatok na darovanie vyzývavej spodnej bielizne. Na internete nájdete mnoho ponúk so sexi spodnou bielizňou. Určite medzi nimi nájdete niečo, čo sa vašej partnerke bude páčiť. Na výber máte z viacerých možností: nočná košieľka, korzety, nohavičky či podprsenky. Okrem toho, že týmto darčekom potešíte svoju partnerku, ulahodíte ním aj svojmu oku.

Kvety a niečo sladké

Ďalšia z možností je podarovať vašej partnerke kvety a dobrú čokoládu. Aj táto možnosť sa však dá poňať originálne. Určite by ste v takomto prípade nemali kupovať tú najlacnejšiu čokoládu a kyticu zo supermarketu. Existuje mnoho zaujímavých typov čokolád, ktoré sú kvalitné. Čokoláda v tvare srdca či šperkovnice, ale aj čokoláda s menom vašej milovanej.
Čo sa týka kvetov, tu môžete staviť na druh kvetu, ktorý má vaša partnerka rada. Ak ju však chcete potešiť niečím trvácnejším, odporúčame kvetinový box, ktorý vydrží dlhšie ako tradičná kytica. Skvelým nápadom tiež môže byť medvedík z ruží.

Wellnes pobyt

Pri každodennom zhone každú ženu určite poteší trocha oddychu. Zoberte vašu priateľku či manželku na romantický víkendový wellness pobyt, kde si budete môcť obaja užiť trocha oddychu.
V prípade, že chcete svoju partnerku potešiť darčekom, ktorý žiaľ nesedí do vášho rozpočtu, nezúfajte. Vďaka rýchlej online pôžičke, nemusíte pri nakupovaní darčeku myslieť na cenu, jednoducho kliknite na https://moneytupozicka.sk a vyplňte si online žiadosť. V prípade, že Vám pôžičku schválime, dokážete mať peniaze aj do 3 hodín (týka sa len klientov vybraných bánk – viac na našich stránkach).

Peniaze čokoľvek Nebanková pôžička Navýhodnejšia pôžička; ako si požičať peniaze; Spotrebný úver kalkulačka pôžičky ihneď