Podmienky získania polovice úrokov späť sú jednoduché, stačí ak si v období počas trvania akcie požičiate akúkoľvek sumu (najčastejšie využívaná je suma pôžičky vo výške 1000 eur) na dobu minimálne 36 mesiacov a pôžičku si poistíte. Aby ste o nárok na vrátenie polovice úrokov neprišli, nastavte si v internetbankingu trvalý príkaz na úhradu splátky niekoľko dní pred jej splatnosťou. To vám navyše zabezpečí, aby ste sa vyhli zápisu do registra bankových a nebankových informácií, a mohli tak využívať služby bánk a licencovaných nebankoviek aj do budúcna.

Presné znenie podmienok tejto akciovej ponuky nájde tu

Okrem možnosti získať naspäť 50% úrokov, žrebujeme každý mesiac do 31.12.2018 navyše troch výhercov ročného poistného zdarma. Informáciu o žrebovaní nájdete tu

V prípade, že potrebujete spotrebný úver na auto, refinancovanie iného úveru, či len rýchlu pôžičku pred výplatou na čokoľvek, stačí kliknúť na úverovú kalkulačku, vyplniť žiadosť, odfotiť dva doklady totožnosti, verifikovať svoj bankový účet aby ste mali istotu, že peniaze k vám prídu čo najskôr, a podpísať zmluvu o pôžičke prostredníctvom SMS. V prípade, ak budete potrebovať počas procesu pomôcť, môžete nás kedykoľvek kontaktovať cez telefón, prípadne nám zanecháte kontakt a my vás budeme okamžite kontaktovať.

Od 20.11.2018 Vám  stačí na vybavenie pôžičky už len JEDEN doklad totožnosti (občiansky preukaz). Viac sa dočítate v našom článku. 

Vybavte si svoju pôžičku ihneď

Radoslav Lenárt, Profinews