Práve teraz máte jedinečnú príležitosť získať rýchlu pôžičku od MoneyTu a zúčastniť sa súťaže o atraktívne výhry. Po splnení podmienok súťaže sa môžete stať výhercom mobilného telefónu iPhone, alebo nákupných poukážok na spotrebnú elektroniku v hodnote 100 eur a 50 eur. Celý proces žiadosti o pôžičku môžete absolvovať online, prostredníctvom vášho mobilného zariadenia, alebo vykonať pomocou počítača.

Veľké množstvo klientov si zvolilo k pôžičke aj poistenie, aby sa zabezpečili proti rizikám ako je napríklad dočasná strata zamestnania, dlhodobá práceneschopnosť, alebo úrazová hospitalizácia. Účelom poistenia schopnosti splácať úver je ochrana pred dôsledkami nečakaných životných udalostí, ktoré môžu spôsobiť dlhodobú platobnú neschopnosť a ohroziť schopnosť splácať úver. K poisteniu je možné pristúpiť súčasne s uzavretím úverovej zmluvy bez nutnosti predchádzajúceho skúmania zdravotného stavu ako podmienky pre pristúpenie k poisteniu.

Poistenie garantuje úhradu celej mesačnej splátky alebo zostatku úveru poisťovňou, v prípade poistnej udalosti , ak vám poisťovňa uznala v dôsledku úrazu alebo choroby úplnú trvalú invaliditu, v prípade práceneschopnosti už po 30 dňoch trvania, v prípade hospitalizácie už od 4. dňa trvania (za každý deň hospitalizácie hradí poisťovňa až 20 % z mesačnej splátky počas 30 dní).

Ak potrebujete bezúčelový spotrebný úver využiť na financovanie vašich výdavkov a peniaze chcete mať na účte už do 3 hodín od podania žiadosti o úver, neváhajte a vyplňte online žiadosť o pôžičku, čo Vám nezaberie viac ako 15 minút.

Štatút súťaže nájdete tu